Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rede

Redan när vi fann huset var det lätt förkolnat
lupinerna spann i den vassa blåsten
härvor av växtlighet närmade sig från oskyddade håll
alla riktningar var utan styrsel, nålen pekade mot natt
och svärtan i dina ögon
dina kinders blinda trötthet
mörkret smakar olika för varje ny mun
luften mjuk och besk, en imma över kyssarna
vi kommer aldrig närmare än såhär
flagnande rost i ditt hår, sjövatten på köksgolvet




Fri vers (Prosapoesi) av Grävling
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-13 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blomning i vårt inbodda förfall. Som om dimman, ängarna och sjöarna växer in i våra liv. Som vi för alltid är en del av en planet och livet som finns där. Så originellt och poetiskt att man bara kan låta ditt språk slå rot och gro med en känsla av sommaren.
2019-07-13

  Ulf Carlsson VIP
Jo, men det går att fixa med en hammare och några spik!
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling