Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid har jag dig Gud


När jag är mol allena så har jag ändå alltid dig Gud.
Där du är råder kärlek och harmoni, glädje och frid.
Jag lägger mitt ego åt sidan och blir ett med ditt ljus.
Min gråtande själ är som bedövad av sorgens smärta.
Men ditt underbara mirakels ömhet pånyttföder mig.
Endast du vet vilken fantastisk människa som jag är.
Förstörarens makt och kyla är blott ett vagt minne.
Jag sjunger en sång om sanningen och läkedomen.
Med dig Gud är livet så självklart, skönt och vackert.
Mina rädslor växlar till trygghet, och tvivlen till tillit.
.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP