Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ogjort

Inträdet är gratis,
clownen bor kvar, där,
han bjöd på vinddruvor och nötter,
medan jag drack öl, tretton gator bort,
tillsammans med tattarna, som hela staden pratar illa om,

inträdet är gratis,
livslevande två våningar ovanför,
lämnade jag för fort ,
mitt i ett förvirrat kaos.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-13 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir osäker på vilka av din texter jag kommenterat, du skriver så många! Så många fina dikter!
Du verkar haft tur när det gäller att träffa spännande människor!
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann