Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta?


"jag umgås hellre med dig än med mina barn"

corona efter corona i denna himmel kallad stan
han är långt borta, i norge bland drinkar och minkar
trodde han verkligen att ett fall på tio meter skulle rädda oss?
hans resväska ut från balkongen alltså
tänk om jag visste att alla dessa dagar var ett final countdown
tänk om jag visste att forna jugoslaviens son var det enda jag ville ha
jag måste ut och hämta luft på altanen
men i varje liten syrebubbla finns hans andetag,
hans fjärilsbett i nacken när jag somnat
"you'll be my baby and we'll fly away"
stäng alla barer, i'm here to stay







Fri vers (Fri form) av trött
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-13 20:19



Bookmark and Share


    elvira.V
så fin.
2019-07-14

  cilax VIP
bra denna
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött