Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina ord klokuggla <3

 

Som regnbågsormen
helar landet från torkan
sträcker sig mellan himmel och jord
helar dina ord,
mättar kunskapstorkan

mellan himmel och jord
ska du flyga
med ditt brinnande hjärta ombord
och en vind ska
förbinda dina blödande sår

kristallen i kärlekens krona




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-07-13 21:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
glad varje gång jag hör din röst
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP