Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AIK. Apatiskt isolerat Kaos!


Du bad om våldet!

 

 

Får jag äta ditt nylle?

Krossa dina skrattgropar 

med mitt nikotingula gap.

 

Våga vägra mig semester

från vår tilltagande aversion,

där överdos vore vackert på mitt CV.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 21:04



Bookmark and Share


  AKT VIP
Väcker skadeglädjen inom mig.
2019-07-14

  Judas Ekholm VIP
Hahaha!

Mögliga Frittväxande Fiskförhalare
2019-07-13

    ej medlem längre
MFF här Mycket Förfärad Förruttnelse.
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP