Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sapfisk touch (anomali)

Sorgen är tunn som molnets blåa dunster
högt i himmeln det löses upp som rökmoln
när den stilla havs brisen sakta smyger.
Från havet kom den.

Doft av brandrök omvälver, hos mig själens
mörker. Din kropp, förintas förblir evigt.
Djupt in i stenen,

lever bunden pulserande kärlek evigt.

© Bosse 13 juli 2019.





Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-13 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten