Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att förklara för menigheten, hur jag själv ser på verkligheten, åtminstone min egen.


Dagens förklarade ord 2019 07 13




Kontexten
-
En text som handlar huvudsakligen om kon,
varför den befinner sig i hagen,
när den int beundrar framför spegeln inomhus,
vintertid, behagen.
Sin fina färg, rondören
och drömmer om sommaren, primören.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2019-07-13 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP