Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objekt/subjekt

Ser dig inte riktigt
så lätt att du bara blir en fasad
Ett objekt!

Mina föreställningar
får dig att bli
Något

Ser dig inte riktigt
Du blir ett ting
Måste tränga igenom
min värld av föreställningar
om dig
Min vän




Fri vers av Betzy
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy