Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryp

Hon bränner sina sista skepp
för att hålla barnen varma om natten
den snabbvingade elden, de framtvingade löftena
de sover hopkurade som larver
i ett bo av söt jord och nektar
hungriga små kroppar, febervarma ansikten
en droppe guldgult te, en halsfull sotvatten
ekot svarar när hon ropar
men med ett främmande namn




Fri vers av Grävling
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-13 22:19



Bookmark and Share


  nu 1.0
Fantastisk och sista meningen får mig att rysa och förundras.
2019-07-14

    Lena Söderkvist VIP
Mysticism och kärlek i ett. Väldigt fint hopsnickrade rader.
2019-07-13

  Judas Ekholm VIP
Jag är/blir mållös.

Du är långt för BRA för att inte landa i bokform!!
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling