Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten barnkör sjunger in midsommaren. Ingår i "Hallå, Arbetsförmedlingen!"


Sommarmelodi


GOSSOPRAN
Ljuv är sommarens gröna skrud
skön vår midsommarvila
Härligt klingar naturens ljud
varje bäck som hörs strila
Barfota springer vi stigarna fram
lammen i hagarna bräker
Grodorna hoppar vid dike och damm
lyckligt i vätan de leker

BARNKÖR
Livet börjar i dansens spår
följer årstidens seder
Efter vinter och regnig vår
väntar varmare väder
Då skall vi fara till vatten och strand
solmogna jordgubbar plocka
önska och veta vi får i vår hand
allt som av håvor kan locka.



16/5 2019




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lena Söderkvist VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP