Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kerstin heter egentligen Birgitta, men har en kompis som heter Kerstin och som 'tar för sig' av den skock som ofta omger henne då hon går ut för 'jaga', som hon gärna kallar det, när bara är hennes närmaste vänner som


Nästan något om att känna sig sexig...






...vad hon vet, Kerstin, har hon aldrig känt sig tilldragande eller sexig. Hon har hört att det skall en vara, för att skilja sig ut något ur en samling, skara. Bara att hur hon än sökt föra sig, inte känt i sig själv som en sådan där 'sexbomb', som den vilken är en smula 'yppig' och just som 'kallsinnig' och samtidigt 'varmblodig' person skall ses som och 'utstråla' i sin person. Hon 'vet' alltså rent teoretiskt hur det är att vara 'åtråvärd'. Bara att hon aldrig 'fått' känna sig som det, som 'oemotståndligt karismatisk'. Det har gjort henne en smula deprimerad, inte bara för 'en del år sedan', utan än mera som 'åren gått'. Det lär skall gå att lära sig hur, om en bara lägger manken till. Bara att om en människa inte känner sig, i sin egen själ och personlighet, hur skall det då kunna uppfattas annat än som 'blyga violen' kommer in i vart rum och även om mörker verkar vara ett lätt inslag i en 'danslokal', restaurang med bardisk och fullt av folk?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-07-13 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP