Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän J och sagorna

Dina sagor är fulla av träd
och världar som kolliderar
men håller ihop

små tvåhjärtbladiga stjälkar
som spirar fram
ur mobilskärmen

de är fulla av citattecken
och facktermer
men de är också
blå jordfärgade gröna bergiga
och de har vingar

Något uråldrigt
varmt och mäktigt
tar form därinne

och ur djupet
föser det undan
Babadooken
som just slagit sig till ro
i sitt nybyggda bo
härinne




Fri vers av Lili B VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-14 03:37



Bookmark and Share


  Roger VIP
Griper mig. Redan från start - världar som kolliderar - så elegant och enormt! Vackert!
2019-07-16

    ej medlem längre
Åh vad jag gillar den. Känslan, rytmen. Barbadook är för övrigt den bästa skräckfilm som gjorts!
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP