Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Haiku or not?)


Cyber förvanskat ordstäv.




En skärmdump
kommer sällan
ensam?









eller bara
Pladuns
sådär. ..



Såsom en
Kallsup
i motvind?













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-14 07:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roliga strofer som bara dimper ner, plupp, plupp, dimp, dump.
2019-07-14

  Fulbergarn
Senruy möjligen
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP