Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jobbigt ifrågasättande programlederskan. ..










Blott ett ögonblick.
Och ett frågetecken
I sänder. ..













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 08:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ibland vill jag att programledaren ska vara ännu jobbigare. Svettas nu!
2019-07-14

  Kungskobran VIP
Usch för jobbiga programledare
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP