Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös



Jag kan inte sova
Livet pockar på
Knackar mig
försynt på
Axeln
Viskar tyst
Du måste leva
Uppleva
Förtrolla
Göra det du gör
Finna skäl
till varför du finns
Omfamna ditt
Grönskande hav av
tankar och kärlek




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-14 08:55



Bookmark and Share


  Classico VIP
Men så fint!
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP