Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmåga

Man får det man kan förmå

Längre kan man inte nå

Det kanske alla kan förstå




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 09:37



Bookmark and Share


  Feminaz
En vers om att inse sin styrka o begränsning, en ödmjuk inställning till livet!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP