Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp få mer ner...

I himlens blå skyar hänger hoppet högt
trots alla motgångar
dansar det nya
drömmar ner till mig.

För alla stormar bryts
när soliga vita sommarmoln jag ser
och huvudet hålls högt...
Och folk säger
att jag är galen
som tror på så´nt
som lite ovan luft!

Men jag är helt viss :
Att jag har lärt mig flyga
nästa gång om livet
blir alltför tufft!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 10:26



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Väl skaldat! andas hopp och framtidstro.
2019-07-15

  Eva Langrath VIP
Fin och hoppfull text
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt