Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm,


I ungdomens tid.

I natt jag drömde om Kärleken
i ungdomens tid
dom sover på Blomster-äng
det är sommar-tid
solen och skuggorna sveper
syrsor spelar humlor och bin likaså
i sömnen omfamnande varan
dessa två.

Efter nattens dans och glädje
de tog livets värde sådan var
ungdomen då
Kärlek fred och förståelse sade man så.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 224 gånger
Publicerad 2019-07-14 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund