Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan till S...... (haikusvit)

strandliv
i badhytten attackerar
bromsen

myran fastnar
med spindeln i nätet
av grässtrån

åskmoln
de största myggbetten
flyter ihop

lagårdsbesök
lillan vill gå om och om
över tröskeln

afton
stugan sveper sin skugga
över gräset

nattregn
stjärnorna fastnar
på klädstrecket

denna djupsömn -
stadsbon vaknar
och undrar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-14 11:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Helt underbar
2019-07-15

  Annie b'larsson VIP
Vilket liv! Underbara sommar. Alla är bra - Näst sista så vacker..
2019-07-14

  Gunnel Eriksson VIP
Dina haiku ger en bra beskrivning
av svensk sommar med såväl
positiva som negativa inslag.
2019-07-14

  TrollTörnTrappan VIP
Månne "Resan till Sommarn"? (eller Småland eller norrländska Sorsele??)
2019-07-14

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande hur även stjärnorna fastnar - icke blott småkrypen.

Funderar även på vart resan har gått - kanske till Sverige? :-) Eller mest menat som exercis kring "massa s" såsom hos grässtrån?!
2019-07-14

  TrollTörnTrappan VIP
Sju skönt suggestiva haikus! [mitt emellan insekternas sexbenthet och spindelns åtta].

Om både mindre sköna och förunderliga belägenheter...
2019-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Får själen att leka, tanken kanske att tveka, känslor leker i storm, texten känns svagt enorm, erfarenheten vill ändå verkligheten reka...
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP