Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vegandikt - eller nyhetsrubrik

Sven-Åke kunde
inte grilla
på grund av liklukten
från gården

Lik på grillen
Lik i näsan
Men tyvärr ingen lik
i magen




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP