Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stordåd



-Vad ska du bli när du blir stor söte lille Holger?
-Jag tänker bli ett urspårat Geni, precis som min kära Far, det tänker jag bli.
-Hur tänker du då...?
-Ja få gratis mat och bostad och kärlek från personalen, och så. Veta att man är bäst och uträttat Stordåd.
-Holger lille... Man kan vara bäst utan att hamna på Mentalsjukhus som din fina Far. Han var ett snille men han blev besatt...
-Ja han satt mycket och skrev. Han var Textingenjör och Världens bästa farsa, men bara jag förstod honom fullt ut... Han var långt före sin tid. Jag ska axla hans mantel och bli en av de riktigt Grandiosa. Må Gud stå mej bi.
-Men Holger...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP