Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han behöver ingen

För han klarar sig så bra själv
Ensam är stark
Det är vad han så gärna vill tro
Men han vet inom sig själv, att det inte är så
Han bara lurar sig själv
För innerst inne så vill han att det ska bli ni två
Du och han
När du skrattar åt honom så blir han ju alltid lika glad
Skiner upp som en sol
Han älskar dig så

Han behöver ingen
Det är vad han säger till sig själv när han ljuger som
en häst travar
När han försöker att indoktrinera sig själv med massor
av lögner...

Ken Cassel
14/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 11:53



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Denna tycker jag mycket om.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel