Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrsors sång

 

 

syrsans sång hörs åter

för mig det låter

som barndoms melodi

naturens egen symfoni

 

sorglös och bekymmersfri

när jag gick på äng o skog uti

där jag lycklig en gång var

de minnena jag spar

 

det mörka har inte längre nån kraft

all styrka jag nånsin haft

jag kämpat mot allt det svåra

vill inte heller någon såra




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-14 12:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Längesen jag hörde en syrsa, de kanske minskat i antal precis som bina
2019-07-14

    Lena Staaf VIP
Hoppfullt!
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP