Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte hennes fel

att hon har allt serverat på ett bord
Och det har hon haft ända sedan hon var liten
Så hennes värderingar är många gånger inte som andras
De som inte har någonting annat än fingrarna rätt ner i skiten
Men vad ska hon kunna göra åt det?
För det är väl ändå inte hennes fel att det krigas lite
varstans runtom på våran jord
Plus alla katastrofer med översvämningar och torka
och svält
Så hur mycket hon än vill att alla ska få chansen att kunna
snorkla så som hon brukar få göra nere vid korallreven
i Bahamas kunde hon aldrig riktigt finna några ord
Inga andra än
Det är väl ändå inte mitt fel att det är någonting fel med
världen idag...

Det är inte hennes fel!

Ken Cassel
14/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel