Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två nyfikna små pojkar

Tyst
Hörde du inte



Det är någon där
Kom så smyger vi oss fram och kollar
För kanske det är den där vackra flickan
Henne som du håller så hemligt kär
Ja, du vet
Den där lite äldre flickan

Hon kommer in på sitt rum och började klä av sig
in i minsta söm
Vid fönstret står nu två små pojkar och kikar in
Och de har aldrig i sitt korta liv skådat något så otroligt
vackert förut
Så det kändes som om de båda bara tittade på en film
då de fick inte fram ett endaste ord
För där stod de helt stumma samtidigt som de kände
sig lite dumma
Ja, ända tills en av dem hostar till
Knuffas inte din idiot för jag vill också kunna se lite mera

Plötsligt fick den vackra flickan syn på dem, då hon bara
öppnade dörren till sin balkong och säger
Hej pojkar!
Står ni här och smyger
Kom in här istället så ska jag värma er, utifall ni fryser

Pojkarna lägger då benen sina på ryggen och springer
sin väg, då hon säger högt för sig själv

Och om det inte är stjärnorna som lyser däruppe på
natthimmelen ikväll, vill jag tro att det är två små
nyfikna pojkar som springer där
Och de tycks springa så fort de bara kan, för jag kan se
hur de bara pyser
Själv står jag ju bara här och skrattar åt deras lilla bus
i en tunn liten blus och bara myser
Hi Hi Hi

Ken Cassel
14/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel