Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hennes fel

att jag ständigt går och kärar ner mig i henne
då hon alltid gör sig så himla vacker och söt
Då hon alltid är godare än den sötaste gröt
Då man bara vill ta fram sitt lagom stora spröt för att
ge henne en liten stöt där det är hon som njuter
Där det var hon som njöt medan en annan kämpade
sig fram alldeles svettig och dann till mållinjen
alldeles blöt, där jag genast tjöt av lycka
Så man kan inte klaga
Och varför skulle man göra det?

Det är hennes fel
Hennes och ingen annan
När hon är sådär god och vacker måste man ibland
torka bort svetten ifrån pannan om och vartannan
Då man knappt vet vart man ska ta vägen någonstans
när hon är i närheten
Då man så lätt kan börja tänka på snuskiga tankar
vilket kan vara fy skam på torra land
Fy skäms på dig, Ken..

Det är hennes fel!

Ken Cassel
14/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel