Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Wherminhiem"





Jag släpper ut min Röda Molnhjord
ur Stadsklon och Falsariernas svärtade Hägn
mot Nattfästets ovanskogar
och Gryningens tjärnblänken
för att skingras och en dag samlas åter -








Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-14 15:30



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Skickligt beskrivande metaforer som ger staden en mörk bild.
Jag får en bild av semester när vi lämnar staden för något annat.
2019-07-20

    ej medlem längre
Drömmens vildmjuka stråk går förbi asfaltsvägar in i naturens hjärta. Melankoliskt och fyllt av poetisk känsla!
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M