Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norgeresan '19

Med vattenfallen faller jag fritt
i regnbågsskimmer och brus
Med den klara bäcken dansar jag
mot det ystra havet
Ensam genom dimbankar
driver jag till slut
Jag stannar upp
och bottnar i mig själv




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-14 18:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Jag stannar upp
och bottnar i mig själv", lysande avslut!
2019-07-17

    Lena Staaf VIP
Djärvhet och livskänsla, fin dikt!
2019-07-17

  Maiah VIP
Vackra bilder och frihetskänsla i hur du är ett med naturen och bottnar i dig själv. Du förmedlar nytt hopp med din text
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP