Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

billig öl

vill känna mig full på liv
som alla andra på sommaren

men känner mig bara full på billig öl

allt annat gör mig tom




Fri vers av elvira.V
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-14 19:11



Bookmark and Share


    Efter10
Billig öl kan vara nyttigt
Ett ekonomiskt statement
Betraktarens följeslagare
Och träffar man andra punkare på vägen har man råd att bjuda

En början.
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V