Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något av det bästa är

 

 att få trevliga överraskningar som gör vår dag
det behöver vi alla lite till mans 
men nog är det så
vi blir överlyckliga av räntan
 
När vännen med dragkroken, kom med släpkärran
fanns även Åskbollen med make
tala om lycka, muskelkrafter att lyfta
I ett flygande fläng lastades allt
med tanke på rampen
 >>> återvinning, förbränning o d
alla 15 säckar med häckklipp 
Allt ovanpå lasset tronade
lönnen en timme frenetiskt sågade
i mitt anletes schwett
visst är det så, på tippen samlas alla glada ansikten
 
Men fascinerad över vad som ändå ratas
i vår nymodiga kultur



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-07-14 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP