Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( i vädurens tecken?)


"Beroendeframkallande omtagning"



Livet går i re-pris
När man stoppar

In en prilla på
Någe vis

Och kör iväg
Nikotinskt

Runt livets
Kurva

I en vid båge
Mot framtiden

Och nyfärskt snus
Där framme. ..

Ute i det okända.

Då blir det snart
tryggt igen




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-14 20:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Livsbejakande fin dikt utan oro för snusets eventuella farlighet!
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP