Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det svarta

Hål i mina ögon röda dagar i sträck

Jag har aldrig varit värdig
Jag tillhör de olönsamma jag har inte styrkan
Ok
Jag önskade dig en äng som blommade jag kunde inte leverera Ok
Jag är inte rädd
Jag är inte så mycket mer än du klarar av
Livet är en gödselstack
Om du sörjer allt som uteblev
Du är så mycket mindre än en kackerlacka
Och för att inte dra ut på tiden
Så ska ni förstå Vad
Som är meningen med allt eller att det är någon som har en fråga som är någorlunda rätt
I kärleken blir vi till små kryp
Undergivna
Snart utplånade







Fri vers av hari lee
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-16 20:03



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du skriver som få. vackrare än så blir det inte.


2019-07-17

    ej medlem längre
Den här tyckte jag om!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

hari lee