Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt efter känd poet


Om att vara nöjd med sin livskvalitet

Du väntade dig

intet och fick intet

Du är nöjd




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-14 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP