Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spex inspirerad av Sex laxar i en laxask


Omväg

Vill du ha sex kex
eller ta dig en glassbåt
Eller bara sex




Bunden vers (Haiku) av nu 1.0
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-15 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurligt
2019-07-30

    ej medlem längre
...om man gör anspråk på allihopa då...
2019-07-17

  Roger VIP
Men så snyggt!
Bra jobbat där.
2019-07-16

    Lena Staaf VIP
Bara sex är inte så bara.
2019-07-15

    ej medlem längre
Kissnödig eller törstig
Bör man ska resa

Fylla på med vätska. - kissnödig
Låta bli - törstig

Jävla dilemma vi ställs för hela tiden!
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0