Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi är mirakel


det finns mirakel, har sett det
vi är alla viktiga människor och djur
delar elden för värmens skull
som famnar oss högre än natten

darrande som kompassnålen söker vi oss själva
rullar ihop oss i skalet
iklädd vår katrinplommonsrock
tills våren öppnar sitt öga
säger oss vid namn

någonstans ifrån kommer orden
de långsamma andetagen >>>silverklockor
i vår innervärld bakom skyddsvallarna
minnen dör inte de uppsöker oss
de goda värmer
du är en del av mig
älskar dig för att just du är du
våra minnen känns

då mörkret träder fram för att förstå









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2019-07-14 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP