Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loosing you again

Every day
every minute
It feels like
I'm loosing you
again
When will this pain
ever end?
How can I constantly
relive moments
that happened such
a long time ago
In another life




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP