Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi kysser varandra så blir allt lugnt...


Dina bröst är som dubbla solnedgångar.
Ur din mun så sipprar gyllene honung.
Dina läppar behöver inte tala, för det gör
dina magiska ögon blixtrande hänförande.
När vi kysser varandra så blir allt lugnt
och jag kan se klart livets mening och 
fullkomliga glädje. Jag tror inte att du är
en människa, utan ett övernaturligt 
varmblodigt naturväsen från en annan
planet. Det händer att chockvågor går
genom mig när du äntligen talar, för
du har ett språk, en ton som jag älskar.
Dina ben är som två motorvägar som
leder upp till garaget där jag kan parkera.
Gode Gud vad jag älskar och håller av dig
min fantastiskt underbara solgudinna.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-07-14 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP