Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änka

Jag slängs mellan då och nu
omsluter känslan av att sakta bli vansinnig.

Jag trodde aldrig att det skulle vara du,
som skulle få kinden min att bli svartstrimmig.

Älskling, hör du mig ropa och tjuta?
eller har du kanske glömt bort mitt namn?

Jag önskar att jag kunde stöpa och gjuta
min kärlek i din eviga famn.









Fri vers (Fri form) av batteri
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 23:49



Bookmark and Share


  danne //
rop (Ropen) rösterna
låter som ( välsignelse ) där allt bryter av

Ramlar ner
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

batteri
batteri