Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla där är du kram <3


Pappersflygplan



Blåmes och talgoxe har upptäckt
serveringen är ännu öppen

de befjädrade vännerna lyfter
vinglar i lufthavet
cirklar runt de spirande löven
landar
bland talgbollar jordnötter
och fågelfrön

--- distans stegar

kan vi försöka stanna hos varandra?
så solen (i en subjektiv uppenbarelse) värmer för evigt
din röst väcker mig ur tristessens dvala

20160626 /coldasmars ../





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2019-07-15 00:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3 tar det lugnt kram
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP