Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20161005 kl 19:01


Brevet

 

Min fingerblomma väcker dig
rör vid orden
ditt ljus lyser mellan raderna
hör ordens musik inom mig
hör hur du andas
i samma takt som jag

somnar om med din varma hand i min

på avstånd hör jag
steg från människor som inte kan sova,
nätter då en mygga
låter som ett bombplan med last
äntligen 202102 känner friden strömma in 
tack vare dig älskade uggla


 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-07-15 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP