Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La Catrina

La Catrina besökte mig
inatt igen

med sig hade hon
en karavan av gråterskor
som någon
hade beställt åt mig
utan att fråga

Jag fick givetvis betala
ur egen ficka
för deras tjänster

Svullna ögon utan tårar
bådar aldrig gott

"någon såg att du behövde det!"
sa hon med gäll tequilaröst
och såg på mig med sina outsinligt
döda ögon






Fri vers av Lili B VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-15 00:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En riktigt stark text.
2019-07-16

  Flisan
Känslan i den här!
Wow! <3
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP