Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tavla

När jag ser upp mot himlen
Då vet jag att det är dig jag ser
När jag ser alla stjärnor som lyser
Då vet jag att det är du som är ljuset
När det är snö och kallt
Då är du snögubben där ute
När himlen har öppnat upp sig
Då vet jag att det är dig jag känner
När blixten och åskan kommer fram
Då är det din vrede jag känner
När sedan solen åter ska stråla
Då är du energin jag känner
När det blåser och stormar
Då är det dina andetag jag känner
När regnbågen visar alla sina färger
Du är du bilden av en vacker tavla
När tavlan sedan hänger på väggen
Då vet jag att det är du som är livet




Fri vers av Lidde
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-15 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde