Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så illa menat...


Acceptans
är livets dans
Att aldrig
döma
den ene eller
andres knog
Och tänk
att när du själv
fått nog
Har det för detta
funnits fog
Så håll i hatten
och ta en svängom
Och tänk- att mycket
som sägs
om vi och om dom..
Ändå inte är så
illa menat ..
Så vila nu ut i
nattens skog
under granens
långa arm
med täcket av mossa
mot din barm
Det har du nog
förtjänat
För mycket av det
som sägs,är nog ändå
inte så illa menat







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-15 09:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Var försiktig och tänk dig för innan du säger något, sa mor, du vet aldrig hur det uppfattas.

2019-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att bara acceptera allt.
Jag kommer fortsatt att döma:

nedskräpning
djurplågeri
stenkastning mot utryckningsfordon

M M

2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP