Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skylt fel, ändå för två fel...

Portiern rings, gäst tar sig ej ut...
- Men två dörrar finns ju absolut!!!
- Till badrum den bär...
- TA DÅ DEN ANDRA DÄR...
- Den har ju en skylt: STÖR EJ! VET HUT!

Jag på sjukhus, nyopererad
utanför, toan, skylt: Ockuperad...
Jag till annan går
syster ej mig förstår...
SKYLTEN VAR FÖR MIN SKULL PLACERAD...










Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-15 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt