Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara du!




Du värmde mitt frusna hjärta
lugnade min oroliga själ
viskade kärleksfullt mitt namn
visade att du ville mig väl

Minns dina varma händer
och din lugnande, mjuka röst
när du skapade glädjens ljus
i sorgens mörka bröst

Tack, för att du alltid fanns
och att du fortfarande är
och att du aldrig tyckte
att jag bara var till besvär

Underbara du







Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-07-15 12:15



Bookmark and Share


    Havsvind
Så fint skrivet! <3
2019-08-07

  MALVAA VIP
underbara ord ;)
2019-07-24

    ej medlem längre
Du berör med ditt vackra rim, fint.
2019-07-21

    Peter Söderqvist
En ömsint text då full av värme.
Vackert.
2019-07-20

  Ezmeralda VIP
Så vackert och kärleksfullt.
Varma händer och en varm famn är bra att få ha.
2019-07-20

    Linda Hjelm
Finns ingen som du som kan vara till besvär.. Finns alltid här. Har fixat 16/7 och bara väntar på att den 26/7 ska passera så jag kan leva ett år till...
2019-07-19

  Lars Hedlin
Vackert och fint
2019-07-19

  Fulbergarn
Så fint skrivet
2019-07-18

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och kärleksfulla ord
för en medmänniska.
2019-07-17

  Johan Strömstedt
En berörande text tänker jag när jag läser din text. Här förmedlar du en verklighet, den inger hopp.
2019-07-17

  Lehva VIP
Så kärleksfullt och tacksamt.
2019-07-16

  limerick VIP
Likt vår och sommar

är äkta vänner evigt

sammanlänkade
2019-07-16

  M.Eta
Fina ord till en medmänniska att få höra!
2019-07-16

  Rise Little One
Tacksamma ord till någon...
2019-07-15

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert och klart du uttrycker din glädje över en stor vänskap!
2019-07-15

  Niliboy
Ja, omtänksamma människor finns, å vi vill nog ha fler!
2019-07-15

    Birgersdotter VIP
Underbara ord.
2019-07-15

  Gunnel Eriksson VIP
Medmänniskor är betydelsefulla.
Vacker och varm dikt.
2019-07-15

  Magdalena Eriksson VIP
Tack, för att du alltid fanns
och att du fortfarande är
och att du aldrig tyckte
att jag bara var till besvär


blir berörd och tänker på mamma å pappa
2019-07-15

  Öknens Ros VIP
Varma ord till kär person.
2019-07-15

  Maria Sundelin VIP
Så fint till någon du håller av
Kramar
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP