Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dimklädd gryning

 

Vaknade av en kattnos
det var Smulan hennes stämma vibrerade
yrvaken såg min klocka lysa 4.00
hennes vibrato är rogivande
ibland kommer Robin, smyger
för att lyssna och spinner 
Han minns Smulans bror Findus
och alla fyra brukade spinna
Det var ett kärnkraftverk när de två
syskonparen samtidigt sjöng
 
I går kväll behövde jag tystnaden,
tog ett kvällsdopp
Somnade med ditt brev
ett leende lyste över min kudde
när jag hörde rösten din
det finns ingen som du klokuggla
det mest fantastiska
att du inte ser det själv
Natten skrev ingen dikt
den lyssnade till vinden
regnet och rösten din
 
 kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2019-07-15 12:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
som en varm kram tack
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP