Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort med all negativism


Framåtskridande önskas

Som en sten på min axel
ligger alla vasstungade ord
som sårat mig djupt
Jag bör släppa alla negativa tankar
och tänka framåt
oberoende och framåtskridande
önskar jag mig









Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-15 14:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott gå, Gott må
jag önskar allas
väg blev så!!!
***********
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP