Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sten

Jag skrev
en enkel dikt
var lyckan finns,
och skickat den
till alla barn
som ännu inte börjar skolan.
Baren grävde då
med sina spadar utav plast
i sanden,
och fann en liten sten
de kallar guld.
Och det är sant,
de bär den med
varthän de stultar.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-15 15:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Barn kan :)
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP