Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så barnen förstår

Vi skriver våra dikter,
så de allra yngsta förstår,
de magiska ordens mystik
marscherar
längs den öppnade vägen
till gruvhålens mörker,
där de lyser
med darrande sken.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-07-15 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP